Farmazon, uluslararası dijital eczacılık zirvesinde Türkiye’yi başarıyla temsil etti

Türkiye’deki eczanelerin pazaryeri Farmazon, sektörün gelişimi için öncü
olmaya devam ediyor.

8-9 Haziran’da Atina’da gerçekleşen Uluslararası Dijital Eczacılık Zirvesi, the Global ePharmacy Summit 2023’e Türkiye’den davet edilen tek şirket Farmazon oldu. Sağlık ve dijital eczacılık sektöründe çalışan, farklı ülkelerden 100 üst düzey liderin katıldığı zirvede dijital eczacılığın bugünü ve geleceği konuşuldu. Zirveye katılan başlıca uluslararası şirketler arasında; Google, Sanofi, Haleon, Kenvue, Zur Rose Group, DocMorris, MEDS, Pharmacy2U, Shop Apotheke, Viatris, Reckitt, Apo Group, Stada Group, Farmalisto, Newpharma, Dr. Max Group ve NAOS bulunuyordu.

Farmazon’un konuşmacı olarak da katkıda bulunduğu zirvede şirketin kurucu ortaklarından Melik Taha Arslan ve COO’su Bahadır Kılıç, markanın ilham verici hikâyesiyle birlikte yıllar içinde Türkiye’deki serbest eczacılığın birleştirici gücü haline gelişini anlattı. Etkinlikte, Farmazon’un yanı sıra Google, Sanofi ve Newpharma gibi sektörün önde gelen şirketlerinin de sunumlarına yer verildi.

Toplam 18 şirketin sunum ve konuşmalarıyla katkıda bulunduğu etkinlikte, Avrupa Dijital Eczaneler Birliği (EAEP) Başkanı Walter Hess de “Dijital eczaneler için yeni bir oyun alanı yaratabilecek gözde politikalar” başlıklı bir konuşma yaptı. Sağlık sektörüne dair farklı bakış açılarıyla zenginleşen dopdolu iki günün ardından tüm katılımcılar için yeni kararlar, hedefler ve ortaklıklar gündemin en tepesine yerleşti. Farmazon, uluslararası arenada sektörün nabzını tutan temaslarda bulunmaya devam edecek.

Farmazon Diyarbakır’daydı!

Farmazon, 9 Mart 2024'te Diyarbakır Eczacı Odası öncülüğünde düzenlediği etkinlikte Diyarbakır’daki eczacılarla bir araya geldi.
selinfmz
54 saniyede oku

Farmazon oradaydı: Etkin Eczacılık Derneği Bilimsel Yıl Sonu Toplantısı

Etkin Eczacılık Derneği Bilimsel Yıl Sonu Toplantısı'nda eczacılarımızla bir araya geldik.
selinfmz
26 saniyede oku

Bir yorum yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir